Personale

Leder:

 • Lilo Faldborg Widell, 37 timer

Souschef:

 • Mads Møller Klausen, 37 timer

Pædagog:

 • Charlotte Reiche Jensen, 34 timer
 • Pia Vestergaard Willadsen, 36  timer
 • Dinna Leth Jensen, 34, timer
 • Tina Myrhøj Nielsen, 32 timer
 • Nikolaj Hermansen, 15,5 timer + 12 timer støttepædagog

Pædagogmedhjælper:

 • Mary Dumont, 30 timer

Madmor:

 • Sia Sigurbjörnsdöttir  34,5 timer

Rengøring:

 • Sarah, 6 timer
 •             3 timer

Hos Moder Jord er: Dinna, Mads, Tina, Nikolaj og Sia. Herudover kan der være studerende i børnehaven fra UCN, Rudolf Steiner børnehavepædagogseminariet, jobtræning og praktikanter fra folkeskolen samt andre frivillige.

Hos Under Himmelen er: Pia, Charlotte, Mary og 1/2 års studerende fra pædagogseminariet.

Derudover har Lilo, fordelt sine timer efter behov hos Moder Jord, Under Himmelen og på kontoret.

Ved sygdom og ferie søger vi først og fremmest at dække ind hos hinanden og betragter os som et helt hus. Når det ikke er muligt, bruger vi vikarer, fortrinsvis tidligere studerende i huset.


Personale

Lilo Faldborg Widell er uddannet børnehavepædagog i 1994 fra Skipper Clement seminariet.

Lilo har arbejdet som støttepædagog i en Waldorf inspireret förskole (børnehave) samt på en skole i Sverige, derefter har hun arbejdet 6 år som støttepædagog, for astma og allergibørn på Vesterkæret skole. I 2004 blev hun ansat som pædagog i Bitte Bæk, senere souschef og i 2011 som leder. Lilo er gift og har to voksne børn.


Personale

Mads Møller Klausen er uddannet pædagog i 2005 fra Skipper Clement Seminariet.
Han har før arbejdet på døgninstitution, DUS og specialgruppe i en børnehave, før han blev ansat i Bitte Bæk i marts 2007. Mads er tilknyttet Moder Jord børn


Personale

Dinna Leth Jensen er uddannet pædagog i 2010 fra pædagogseminariet i Aalborg. Hun har siden endt uddannelse arbejdet som vikar i forskellige daginstitutioner i Aalborg- området og som fast vikar her i huset.

Dinna bor i Rørbæk.

Dinna har været ansat i Bitte Bæk siden november 2011.


Personale

Mary DuMont kommer fra Amerika som har været tilknyttet til Bitte Bæk siden 2006. Jeg bor i Sæby med min mand, Anders, og vores 2 børn, Noah og Elin. Jeg nyder at lave sund mad der smager godt. Jeg er uddannet gastronomassistent og interesserer mig for kost og dens betydning for menneskets sundhed.


Personale

Tina Overvad Nielsen er uddannet fra pædagogseminariet i Aalborg i juni 2013. Hun har været ansat i Bitte Bæk siden august 2013 og har tidligere været medhjælper og senere hen også været i 3 måneders praktik i børnehaven. Tina er tilknyttet Moder Jord og er stuepædagog hos skovtroldene. Hun bor i Aalborg med sin mand og to børn.


Personale

Pia Willadsen blev uddannet pædagog fra Skipper Clement seminariet i 2003. Efterfølgende har hun arbejdet som støttepædagog og i fritidshjemsafdelingen i en aldersintegreret institution. Pia har været ansat i Bitte Bæk siden januar måned 2007. Hun har to børn.


Personale

 

Charlotte Reiche Jensen blev uddannet pædagog i 2000 fra Skipper Clement seminariet i Aalborg. Charlotte har været ansat i Bitte Bæk siden 2005. Hun har tidligere arbejdet i børnehave samt vuggestue.

Charlotte er gift og har 3 børn.


PersonaleSia

 

 


Personale

Nikolaj Hermansen blev uddannet pædagog i Januar 2021 ved Professionshøjskolen UCN Aalborg.
Har været tilknyttet Bittebæk siden 2019, som studerende, vikar og nu som pædagog/støttepædagog og står for rengøring

Nikolaj bor i Vrå med sin kæreste Sonja og hunden Ylva