VentelisteBitte Bæk får vi generelt mange henvendelser omkring vores venteliste, hvilket vi er meget glade for. For at samle dem, holder vi løbende informationsmøde for alle interesserede. Man behøver ikke at tilmelde sig, man møder blot op.

Efteråret 2024 informationsmøder kl. 16.00:

15/8, 19/9, 24/10, 14/11 og 12/12

På dette møde vil i blive vist rundt og høre om børnehavens dagligdag, pædagogikken og I har også mulighed for at stille spørgsmål herom.

Det er også på dette møde, at I har mulighed for at skrive jeres barn/børn op på venteliste, det koster 300 kr. at blive skrevet op.

Vi vil gerne, at I som forælder ser og oplever børnehaven inden i skriver jer på ventelisten.

I Bitte bæk har vi det, vi kalder en dynamisk venteliste. Det vil sige, at vi så vidt muligt tilbyder plads til børnene i kronologisk rækkefølge, men med enkelte undtagelser. Søskende har hos os pladsgaranti, det vil sige at får et nuværende barn en ny søskende, ryger denne foran i køen. Det kan også være at I får tilbudt plads til et af jeres børn, men at vi ikke i første omgang har plads til nummer to, her sikrer pladsgarantien også at i rykker foran på ventelisten til nummer to.

Derudover vægter vi højt en harmonisk børnegruppe, men en nogenlunde lige fordeling af køn og alder. Det kan derfor være, at vi i nogle tilfælde har brug for et barn i en bestemt årgang, hvor det ikke følger kronologien.

Derfor kan vi ikke svarer på hvornår der bliver plads eller om hvor langt man er på ventelisten. Vi henvender os til jer når der er en ledig plads til lige netop jeres barn.

Hvis i står på venteliste, men på et senere tidspunkt ikke længere ønsker at blive stående på listen, bedes i give os besked herom.